Asfaltari Romania
0736141045
0314245108
ISO 9001, ISO 14001, OHSAS 18001

Asfaltare Curte Baia Mare

ASFALTARE CURTE, PRETURI ASFALTARE CURTE

ASFALTAM CURTI CU ASFALT TIP BA 8 SI TIP BA 16

 • Asfaltare Curte cu asfalt tip BA 8 ce se foloseste in cazul curtilor si trotuarelor cu suprafete mai putin solicitate, pe care nu se circula cu tonaj mare.
 • Asfaltare Curte cu asfalt tip BA 16 pentru un  strat de uzura rezistent la trafic intens si la tonaj mare, utilizat atat pe carosabil, cat si in parcari, curti interioare etc.
 • Asfaltari cu BAD25 si AB2, pentru straturi de legatura respectiv baza, de regula se utilizeaza sub BA16, acolo unde destinatia drumului sau a platformei o cere.

Realizam asfaltari prin metode mecanizate si manuale, pe suprafete de orice marime si pe substraturi de orice tip: piatra, asfalt, beton, beton degradat la suprafata.

Executam si lucrari de pregatire terasament, balastare, pietruire, profilare drum, compactare materiale de umplutura, montare borduri, montare pavaj, canalizare, etc.

Efectuam lucrari de asfaltare curti, parcari interioare, platforme si drumuri. Tipurile de asfalt sunt:

 • Asfalt BA 8, pentru trotuare, suprafete pe care nu se circula cu tonaj mare.
 • Asfalt BA 16, strat de uzura rezistent la trafic intens si la tonaj mare, pretabil atat pe carosabil cat si in parcari, curti interioare.
 • Asfalt BAD25 si AB2, pentru straturi de legatura respectiv baza, deregula sub BA16, acolo unde destinatia drumului sau a platformei o cere.

In cadrul companiei noastre, realizam asfaltari atat mecanizat, cat si manual, pe suprafete de orice marime, si pe substraturi de orice tip: piatra, asfalt, beton, beton degradat la suprafata.

Deasemenea mai efectuam si lucrari de pregatire terasament, balastare, pietruire, profilare drum, compactare materiale de umplutura, montare borduri, montare pavaj, canalizare, etc.

Interesati de serviciile firmei noastre ? Sunati la 0736141045 sau completati formularul de mai jos si vom reveni cu un raspuns imediat pe masura asteptarilor dumneavoastra.

5 Comments

 1. Magut Andrei on

  Bună ziua,
  În urma discuției telefonice vin cu rugămintea de a primi o oferta pentru turnare asfalt in Borsa, jud Maramureș, magazin Penny.
  Este nevoie de frezare suprafața existentă si turnare asfalt BA16 in toata parcarea magazinului. Suprafața este de 2600 mp. Dacă doriți detalii ma puteti suna la nr de mobil: 0733016749. Mulțumesc.

 2. ivan-florian valentina on

  buna ziua,
  va rog sa-mi dati un pret estimativ pentru asfaltare curte in Baia Mare cu asfalt BA8.
  curtea este cu asfalt care se macina si are aproximativ 60 mp.

 3. valeria on

  buna ziua,
  va rog sa-mi dati un pret estimativ pentru asfaltare curte in Baia Mare cu asfalt BA 16.
  curtea este cu asfalt vechi deteriorat si are aproximativ 70 mp.

 4. Pop Valeriu on

  Pop Valeriu 27/08/2022……14,40
  Va rog sa-mi dați un preț estimativ pentru asfaltarea unei curți cu o coborire ușoară suprafața fiind cam de 150 metri pătrați ,asfaltul ce l-am avut sa cam depreciat,calitatea asfaltului as dori sa fie normala,locația se afla in Baia Mare,valea Borcutului.

 5. Vasile on

  Buna ziua..am o curte in ariesul de pădure ma intereseaza cat ma costa asfaltarea terenului de 5 arii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *