Asfaltari Romania
0736141045
0314245108
ISO 9001, ISO 14001, OHSAS 18001

Asfaltare Curte Sibiu

ASFALTARE CURTE, PRETURI ASFALTARE CURTE

ASFALTAM CURTI CU ASFALT TIP BA 8 SI TIP BA 16

 • Asfaltare Curte cu asfalt tip BA 8 ce se foloseste in cazul curtilor si trotuarelor cu suprafete mai putin solicitate, pe care nu se circula cu tonaj mare.
 • Asfaltare Curte cu asfalt tip BA 16 pentru un  strat de uzura rezistent la trafic intens si la tonaj mare, utilizat atat pe carosabil, cat si in parcari, curti interioare etc.
 • Asfaltari cu BAD25 si AB2, pentru straturi de legatura respectiv baza, de regula se utilizeaza sub BA16, acolo unde destinatia drumului sau a platformei o cere.

Realizam asfaltari prin metode mecanizate si manuale, pe suprafete de orice marime si pe substraturi de orice tip: piatra, asfalt, beton, beton degradat la suprafata.

Executam si lucrari de pregatire terasament, balastare, pietruire, profilare drum, compactare materiale de umplutura, montare borduri, montare pavaj, canalizare, etc.

Efectuam lucrari de asfaltare curti, parcari interioare, platforme si drumuri. Tipurile de asfalt sunt:

 • Asfalt BA 8, pentru trotuare, suprafete pe care nu se circula cu tonaj mare.
 • Asfalt BA 16, strat de uzura rezistent la trafic intens si la tonaj mare, pretabil atat pe carosabil cat si in parcari, curti interioare.
 • Asfalt BAD25 si AB2, pentru straturi de legatura respectiv baza, deregula sub BA16, acolo unde destinatia drumului sau a platformei o cere.

In cadrul companiei noastre, realizam asfaltari atat mecanizat, cat si manual, pe suprafete de orice marime, si pe substraturi de orice tip: piatra, asfalt, beton, beton degradat la suprafata.

Deasemenea mai efectuam si lucrari de pregatire terasament, balastare, pietruire, profilare drum, compactare materiale de umplutura, montare borduri, montare pavaj, canalizare, etc.

Interesati de serviciile firmei noastre ? Sunati la 0736141045 sau completati formularul de mai jos si vom reveni cu un raspuns imediat pe masura asteptarilor dumneavoastra.

2 Comments

 1. Bobar-Grigore Alexandrina-Ionela on

  Buna ziua! Suntem interesati sa asfaltam o strada privata in Selimbar. Este vorba despre mai multi vecini. Presupun ca ar trebui sa veniti sa vedeti la fata locului,mai trebuie si nivelat,etc. Astept un raspuns,va multumesc!

 2. Oancea ioan andrei on

  Buna ziua as dori asfaltarea unei curți aproximativ 250 m2 curtea se află an localitatea axente sever județul sibiu ma intereseaza un pret si cand se poate efectua lucrarea multumesc nr meu este 00436765401742 andrei oancea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *