Asfaltari Romania
0736141045
0314245108
ISO 9001, ISO 14001, OHSAS 18001
Constructii Drumuri Asfaltari Betoane Baia Sprie

Constructii Drumuri Asfaltari Betoane Baia Sprie

Constructii Baia Sprie – Drumuri Baia Sprie – Asfaltari Baia Sprie

In prezent activitatea de constructii a companiei este orientata spre asfaltari in Baia Sprie, dar si amenajari de parcuri in Baia Sprie, constructia de trotuare si constructia de incinte industriale in Baia Sprie si platforme, atat ca infrastructura cat si suprastructura. Lucrari de Executie Reabilitare si Modernizare Drumuri si Poduri in Baia Sprie, Amenajari si Reabilitari de Parcuri in Baia Sprie, Constructii incinte industriale si platforme in Baia Sprie, Hidroizolatii cladiri in Baia Sprie, Transport Materiale de Constructii si Moloz in Baia Sprie, Pardoseli mecanizate in Baia Sprie, pardoseli elicopterizate in Baia Sprie, sape in Baia Sprie, beton amprentat in Baia Sprie.

Asfaltari Drumuri Baia Sprie

Asfaltari Drumuri Baia Sprie , in special cu Asfalt BA16 sau MASF16 ca strat de uzura, un liant de bitum ce raspunde in timp la mari solicitari, cele mai multe suprafete de asfalt fiind stabilite pe o baza de pietris care este, în general, cel putin la fel de gros ca stratul de asfalt, uneori se poate aplica si direct pe pamant daca acesta permite.

Detalii aici sau la telefon 0736141045


Asfaltare Curte Baia Sprie

Asfaltare Curte Baia Sprie cu asfalt tip BA 8 ce se foloseste in cazul curtilor si trotuarelor cu suprafete mai putin solicitate, pe care nu se circula cu tonaj mare. Asfaltare Curte cu asfalt tip BA 16 pentru un  strat de uzura rezistent la trafic intens si la tonaj mare, utilizat atat pe carosabil, cat si in parcari, curti interioare etc. Asfaltari cu BAD25 si AB2, pentru straturi de legatura respectiv baza, de regula se utilizeaza sub BA16, acolo unde destinatia drumului sau a platformei o cere.

Realizam asfaltari prin metode mecanizate si manuale, pe suprafete de orice marime si pe substraturi de orice tip: piatra, asfalt, beton, beton degradat la suprafata.Executam si lucrari de pregatire terasament, balastare, pietruire, profilare drum, compactare materiale de umplutura, montare borduri, montare pavaj, canalizare, etc.

Detalii aici sau la telefon 0736141045


Platforme Betonate Baia Sprie

Platforme Betonate Baia Sprie , Beton Elicopterizat Baia Sprie, Sape Mecanizate Baia Sprie. Turnam betoane rutiere in Baia Sprie la preturi foarte accesibile. Finisam suprafata cu placa vibranta si riglele manuale, elicopterizam betonul proaspat, folosim cuart, pentru a-i forma un strat de uzura. Putem peria betonul pentru ca drumul sa devina antiderapant.

Detalii aici sau la 0736141045


CONTACTATI-NE

Telefon: 0736141045

Telefon:  0314245108

 E-mail: office@asfaltari.com

 Program zilnic intre 8-20:00

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *